Cel mai mare festival de hip-hop din lume, acum și în Europa.

Rolling Loud Festival este un eveniment muzical de 3 zile care a început în Miami, Florida, in anul 2015, ajungand in prezent cel mai mare festival de Hip-Hop din lume. In timp, festivalul s-a extins, cu evenimente la New York, Los Angeles, Oakland si proiecte internaționale în Japonia, China și Europa.

Printre cele mai mari nume care au cântat pe scena Rolling Loud se numara: Kendrick Lamar, J. Cole, Future, Lil Wayne, Travis Scott, Young Thug, Post Malone, A $ AP Rocky, Migos, Kodak Black, Lil Uzi Vert, 21 Savage.

In 2020, festivalul va debuta in Europa, reunind unii dintre cei mai apreciati artisti de Hip-Hop din toata lumea. Astfel, între 8 si 10 iulie, Rolling Loud va aduce pe plaja Praia da Rocha din Portimão (regiunea Algarve, Portugalia) zeci de cantareti de top. Headlinerii acestei prime editii europene vor fi A$AP Rocky, Future și Wiz Khalifa.

„După 5 ani în care ne-am construit pas cu pas un public fidel, a venit timpul să aducem petrecerea și in Europa. Plaja din Portugalia pe care am ales-o este locul perfect pentru a începe…”, au declarat Tariq Cherif și Matt Zingler, co-fondatorii Rolling Loud.

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial.

Pentru a va face o idee despre eveniment, vizionati mai jos aftermovie-ul editiei precedente:

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here