SNAP!: “Iubim muzica lăutărească!”

SNAP!, grupul german de eurodance, care a împlinit 30 de ani de carieră, este unul dintre numele mari ale line-up-ului DISKOteka Festival 2020. Aceștia vor concerta, din nou, pe stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara, în perioada 1-3 mai 2020, în cadrul celui mai mare festival european dedicat muzicii anilor `80-`90 alături de nume ca DJ Bobo, Nana, No Mercy, Las Ketchup, Technotronic și mulți alții.

Primul single al trupei, de pe albumul de debut (“World Power”), lansat în 1990, este “The Power” care a primit discuri de platină și aur în țări precum Spania, Suedia, Germania, Olanda sau Elveția, iar în Billboard Hot 100, a urcat până pe a doua poziție. Hitul a ajuns la performanța de a câștiga titluri precum una dintre cele mai ascultate piese dance ale tuturor timpurilor, iar albumul, prin vânzări de peste 7 milioane de exemplare, intră în categoria celor mai bine vândute albume dance din lume.

De-a lungul carierei, SNAP! a vândut peste 57 de milioane de albume și a primit peste 200 de discuri de platină și aur.

Un detaliu interesant este ca Penny Ford, prima voce SNAP!, a dezvăluit că menajera ei este româncă și că de la aceasta cunoaște foarte multe lucruri despre România.

Eu știu multe despre România, pentru că, o mare parte dintre prietenii mei sunt români. Femeia care are grijă de mine și de pisica mea este și ea româncă și mă învață tot despre România. Împreună cu toți prietenii mei, când ne adunăm la o petrecere, punem muzică din țara natală, implicit și România, așa am auzit de muzica lăutărească. Este o muzică pe care o am în suflet. Nu știu de ce, dar o iubesc.” a declarat artista.

Cei care își doresc să vibreze pe piesele SNAP! pot achiziționa abonamente direct de pe site-ul oficial al festivalului Diskoteka.

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here