CONCURS. Câştigă o invitaţie dublă la filmul-concert „Roger Waters The Wall“, difuzat de Cinema City

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, va difuza, pe 29 septembrie, de la ora 20.00, filmul-concert “Roger Waters The Wall”, inspirat din “The Wall Live”, cel mai mare turneu din lume susținut de un artist solo.

roger waters concurs traiestemuzica

“Roger Waters The Wall” durează 133 de minute și a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie, pentru a oferi spectatorilor imagini uluitoare și o experiență unică. Regizat de Roger Waters și Sean Evans, documentarul conține secvențe ce nu au fost văzute niciodată din celebrul turneu susținut de geniul trupei Pink Floyd în perioada 2010-2013.

De asemenea, surprinde momente din viața lui Roger Waters, ca de exemplu moartea tatălui său în Italia în anul 1944, dar și probleme globale, cum ar fi costul uman al conflictelor militare.

Pelicula se încheie cu “The Simple Facts”, o conversație emoționantă și neregizată între Roger Waters și bateristul Nick Mason, în cadrul căreia aceștia răspund întrebărilor primite de la fani.

TraiesteMuzica.Ro, alături de Cinema City, oferă o invitaţie dublă la filmul-concert „Roger Waters The Wall”, care va fi difuzat într-o singură zi, pe 29 septembrie, de la ora 20.00, în următoarele multiplexuri Cinema City din țară: AFI Palace Cotroceni Bucureşti (sală obişnuită şi sală VIP), Arad Atrium Mall, Arena Mall Bacău, Gold Plaza Baia Mare, City Park Constanţa, Brăila Mall, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iaşi, Euro Mall Piteşti, Ploieşti Shopping City, Shopping City Mall Târgu Jiu, Promenada Mall Târgu-Mureş şi Iulius Mall Timişoara.

Pentru a participa la concurs, tot ceea ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu la acest articol, în care să specificaţi pe ce dată va fi difuzat filmul-concert „Roger Waters The Wall“.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi câştigător, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă.

Concursul se va încheia pe data de 23 septembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe mail şi pe site.

CÂŞTIGĂTOR: Venera Padureanu

21 COMENTARII

  1. Este formatia mea de suflet, este muzica care mi-a incantat tineretea si nu numai! As fi fericita sa pot vedea acest film care va fi difuzat pe 29 septembrie 2015, la ora 20.00, la Cinema City.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here