miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIAnda Adam va reveni pe scenă la o lună după naștere, pentru...

Anda Adam va reveni pe scenă la o lună după naștere, pentru concertele de Revelion

Anda Adam nu va sta departe de fanii săi nici după ce va aduce pe lume primul său copil. Artista are deja agenda plină de concerte, în special în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că, de Crăciun și Revelion, la doar o lună de când va fi devenit mamă, va reveni în fortă pe scenă.

anda-adam-concert

Noul an o va găsi, astfel, pe artistă pe scenă, în fața fanilor săi, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată pe parcursul carierei sale.

Anda Adam este, din fire, deosebit de activă, dovedind acest lucru chiar în timpul sarcinii. Solista a susținut și încă mai susține concerte, chiar dacă a ajuns deja în luna a șaptea de sarcină. Și-a propus să onoreze toate spectacolele din agendă, programate până aproape de luna a noua.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.