EXCLUSIV Narcotic Sound: „Avem pregătite şi alte colaborări cu artişti români“

La sfîrşitul lunii iulie, Narcotic Sound şi Christian D îşi suprindeau fanii şi lansau, alături de Andreea Bănică, videoclipul melodiei „Ale“, prima lor piesă în limba franceză.

interviu exclusiv narcotic sound

De atunci şi până astăzi, clipul a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, melodia fiind primită foarte bine de fani.

Băieţii ne-au acordat recent un interviu în cadrul căruia au vorbit despre noua lor piesă, dar şi despre planurile de viitor.

traiestemuzica.ro: Aţi colaborat recent cu Andreea Bănică pentru videoclipul melodie „Ale”. Cum aţi ajuns să lucraţi cu ea?

Narcotic Sound: După ce am compus piesa, am simţit că o voce feminină ar completa perfect povestea. Nu ştiu de ce, dar prima la care ne-am gândit a fost Andreea Bănică. A venit la studio, am avut chimia nebună şi ne-am distrat lucrând, cea mai tare chestie pe care o poate face oricine.

În aproape două luni de zile, videoclipul are peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Vă aşteptaţi ca prima piesă a voastră în limba franceză să fie atât de bine primită de public?

Am vrut, în primul rând, să lansăm o piesă happy, de dans. Se pare că oamenii mai au nevoie şi de aşa ceva. Limba franceză s-a potrivit pe refren, sunt expresii arhicunoscute, pozitive, pentru care nu-ţi trebuie dicţionar ca să le înţelegi, orice limbă ai vorbi.

La concerte văd oamenii cum fredonează piesa după prima ascultare. Aşa am păţit şi noi când am compus melodia.

narcotic sound christian d interviu

Aţi cântat în portugheză, în română, în franceză… În ce limbi vreţi să mai lansaţi piese?

Nu ne-am pus nicio limită. O să compunem piese în orice ţară, pe orice continent sau planetă ne duce inspiraţia.

Cu ce artişti din România veţi mai colabora pentru proiecte viitoare?

Mai avem câteva colaborări cu artişti români, dar nu le vom dezvălui până în momentul lansării, ca să nu stricăm surpriza.

Ce planuri aveţi pentru a doua parte a acestui an?

Avem în plan să lansăm piese mai multe. Ne dorim să share-uim mai mult ca până acum.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here