„Cronica Cârcotașilor“ împlinește 16 ani

„Cronica Cârcotașilor“, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, este la Prima TV de 16 ani, timp în care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu modul unic în care a abordat diverse subiecte. 

Echipa Cronica Carcotasilor„Cronica Cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la orele 20.30.

Despre cei 16 ani de „Cronica Cârcotaşilor“, Șerban Huidu spune: „Emisiunea asta am început-o spunând că sunt mic, negru și urât! Între timp m-am schimbat: sunt mare, negru și urât! Ideea emisiunii a fost o asanare o spațiului public românesc! Se pare că am avut dreptate. La mai bine de 10 ani după ce le-a semnalat Cronica, adevărurile au ieșit la iveală! De la Vanghelie la matușa Tamara, de la Dan Diaconescu la Voiculescu. De la Jiji la Zăvoranca și de la Mazăre până la orice alt baron local intrat în gura cârcotașilor”.

Tot Șerban Huidu pune accentul pe faptul că emisiunea și-a câștigat un loc binemeritat în televiziune: “Cred că astăzi, o emisiune de atitudine este ceea ce lipsește televiziunilor din România! În afară de “Starea nației” stăm rău la capitolul ăsta: mogulii își aruncă în luptă niște pitecantropi părtinitori, lătrători pe aceeași parte iar emisiunile de umor se bazează pe interpretarea – uneori genială, recunosc – a unor personaje mondene! Din păcate atitudine, idei, asanare cam slab! Asta este Cronica: o emisiune de atitudine care se folosește de umor! Așa că, încercăm să mergem mai departe în ciuda schimbărilor, plecărilor, și venirilor! Toți suntem uniți în jurul acelorași idei care nu sunt diferite de cele cu care am început în aprilie 2000. Și dacă suntem și sprijiniți, emisiunea care împlinește 16 ani va merge mai departe”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here