Edward Aninaru organizează workshop-ul de fotografie „Epic Pictures“

Edward Aninaru, fotograful român de la Hollywood, organizează workshop-ul de fotografie #EpicPictures pe 10 şi 11 octombrie la Bucureşti.

Celine

“Stiti replica celebră din Filantropica-Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană? în fotografie lucrurile sunt cam la fel. O imagine care te ajută să spui o poveste şi care îţi lasă imaginaţia să zburde liberă are mult mai multe şanse să aibă un impact puternic asupra privitorului”, este de părere Edward Aninaru, cel care prin fotografiile sale a spus poveştile unora dintre numele celebre de la Hollywood, printre care Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, John Newman, James Goldstein, dar şi Inna, Alexandra Stan, Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea.

După succesul pe care l-au avut workshop-urile sale anul trecut, workshopul #EpicPictures, care se va desfăşura pe 10 şi 11 octombrie la Bucureşti îi va învăţa pe pasionaţii artei fotografice să construiască poveşti prin imaginile pe care le vor surprinde cu aparatul de fotografiat.

De la conceptul care va mixa elemente puternice, glam, fashion, edgy şi sexy, până la aranjarea decorului şi a luminilor, pregătirea modelelor, realizarea, alegerea şi post-procesarea fotografiilor, toate etapele necesare unui rezultat fotografic narativ vor fi detaliate, direcţionate şi executate de fiecare participant la curs alături de fotograful Edward Aninaru.

Pe 10 octombrie, în prima zi a workshop-ului, care va fi organizat într-o locaţie de poveste din apropierea Bucureştiului, participanţii vor află cum trebuie să-şi aşeze luminile şi să pregătească set-up-ul şi modelele, astfel încât fotografiile realizate de ei să aibă un impact emoţional cât mai puternic şi o poveste care să impresioneze publicul.

Pe 11 octombrie, în cea de-a doua zi a workshop-ului, participanţii vor afla de la Edward Aninaru noţiuni de teorie foto, dar şi sfaturi pentru alegerea fotografiilor potrivite pentru portofoliu. Fotografiile realizate de cursanţi în prima zi a workshop-ului vor fi postprocesate sub îndrumarea fotografului vedetelor de la Hollywood, alături de care se va face şi analiza finală a imaginilor.

Workshop-ul #EpicPictures se va desfăşura pe 10 şi 11 octombrie, între orele 10.00-18.00, numărul de locuri disponibile este de 20, iar cursanţii ar trebui să aibă minime cunoştinţe de fotografie, să-şi aducă la workshop camera foto împreună cu lentilele preferate şi laptop cu o versiune de Photoshop CS6 sau CC instalată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here