CRBL şi alte vedete muncesc la nunți la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți“

Nea Mărin are toamna aceasta ajutoare de nădejde. În misiunea de a organiza perfect nunta mai multor cupluri cu povești frumoase, simpaticul maestru de ceremonii va pune la treabă vedetele din showbiz-ul autohton.

CRBLDacă cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își fac echipe în bucătărie pentru a asigura cel mai bun meniu de nuntă, vedetele strunite de Nea Mărin vor simți pe pielea lor ce înseamnă să ai responsabilitatea organizării unei nunți. Fie că au mai trecut prin asta sau nu, fiecare în parte va primi sarcini precise de a căror îndeplinire depinde succesul celei mai frumoase zile din viața însurățeilor.

Nicoleta Luciu, Diana Munteanu, CRBL, Daniela Crudu, Nicolai Tand sau Gina Pistol sunt doar câteva dintre vedetele care trec la treabă în noul sezon ce debutează la Antena 1 din 14 septembrie, în fiecare luni și marți de la 20.30.

„Sunt chiar mai exigent cu vedetele, de data asta”, avertizează Nea Mărin. „Pentru că responsabilitatea este foarte mare. Nu i-am altoit ca în alte dăți pentru că am reușit să îi mobilizez de la bun început și să-i fac să înțeleagă ce sarcini importante au de îndeplinit. Este un proiect care îmi place mai mult ca oricare altul, chiar dacă a fost foarte greu. E un proiect pe gustul meu, mai ales că eu lucrez Central național de conservare și valorificare a creației populare din cadrul Ministerului Culturii și asta fac, cercetare, promovare a tradițiilor populare. Iar greu a fost pentru că, imaginați-va cum e să faci o nuntă în șase zile, să organizezi totul în cele mai mici detalii, de la verighete, la meniu, muzică etc. Nu e lucru puțin. A fost greu, m-a solicitat, dar imi place extrem de mult acest proiect”, mai spune acesta.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here