Laura Bretan a câştigat cel de-al șaselea sezon „Românii au talent“

Emoția, energia, vibrația, pasiunea, forța și talentul autentic s-au întâlnit în show-ul formidabil din finala celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“! Cei 16 finaliști au adus în fața românilor un spectacol memorabil.

laura bretan castigat romanii au talent 2016

Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fiecare talent și au apreciat reprezentațiile finaliștilor, iar publicul a decis cine este noul erou național.

Laura Bretan, fetița cu voce uluitoare, a primit cele mai multe voturi și a câștigat titlul de cel mai talentat român şi marele premiu de 120.000 de euro, iar Anisiei Gafton, cea care a reușit să stârnească hohote de râs cu momentele de stand-up comedy prezentate, i-a fost acordat premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Micuța de numai 13 ani i-a uimit încă o dată pe români cu vocea sa unică, iar jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor.

După ce a aflat rezultatul votului și faptul că ea este marea câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: ”Sunt foarte emoționată. Nu am crezut niciun moment că așa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și au avut încredere în mine și în talentul meu”.

Locul doi a fost ocupat în marea finală Românii au talent de către Frații Adrian. Cei doi băieți au încântat publicul cu un moment năucitor de dans contemporan, în care au reprezentat perfect lupta dintre bine și rău. Frații au demonstrat încă o dată că talentul lor nu are margini și că sunt dispuși să lupte pentru visul lor suprem – acela de a dansa.

Nadia Buduruși s-a clasat pe locul al treilea. Concurenta a surprins cu un număr de flying pole extrem de solicitant și a reușit să ducă acest sport la rang de artă, creând un spectacol memorabil pe scena talentului.

La finalul unui show magic, jurații s-au bucurat de alegerile românilor și de un sezon plin de talent autentic, emoție și multă distracție. După aflarea rezultatelor, Andi Moisescu a declarat: ”Noi am mai întâlnit un fenomen doar în primul sezon. Dar abia acum, după șase sezoane, fenomenul a și câștigat marele premiu. Cineva îmi spunea că va fi dificilă votarea în finala asta. Eu zic că mult mai dificil va fi după votarea de duminică”.

Andra, emoționată, dar foarte fericită, a declarat la finalul show-ului: ”A fost cel mai bun sezon. Am avut ce să jurizăm și de ce să fim mândri. Iată că românii sunt foarte talentați! Nu am cuvinte să exprim câtă fericire simt acum, după ce timp de șase sezoane talentul câștigătorilor ne-a uimit de fiecare dată, iată că talentul micuței Laura nu sparge doar sufletele noastre, pătrunzând adânc în ele, ci și granițele, reușind să uimească milioane de oameni”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here