sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERLaura Cosoi, descătuşată în filmul „Cel ales“

Laura Cosoi, descătuşată în filmul „Cel ales“

Pe 24 aprilie, odată cu lansarea filmului de acţiune „Cel ales“, spectatorii o pot descoperi pe Laura Cosoi descătuşată la propriu şi la figurat, “într-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul românesc al ultimilor ani”, după cum spune regizorul acestei producţii, Cristian Comeagă.

CEL ALES - Nora - Laura Cosoi_resize

Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin în “Cel ales”, Nora, iar acest rol “îi dă ocazia de a-şi pune complet în valoare nu numai frumuseţea şi sex-appealul, ci mai ales talentul, forţa şi tehnica actoricească”, adăugă regizorul filmului.

Nora, soţia adulteră a unui antrenor de fotbal, este o femeie puternică şi complexă, un mix de trăsături de caracter contradictorii: este gingaşă, dar şi vulgară, superficială, dar cu profunzimi nebănuite şi, mai presus de toate, este autentică.

“Mi-a plăcut din prima Nora, pe care am descoperit-o şi am construit-o alături de Cristian Comeagă şi de Bogdan Stanoevici. Personajul pur şi simplu m-a năucit! Şi asta pentru că Nora este inteligentă, dar şi vicleană, trece brusc de la o stare la alta şi are o personalitate de-a dreptul vulcanică. Pentru că Nora este destul de vulgară, a trebuit să învăţ să înjur. Am început să exersez să vorbesc într-un mod foarte ‘colorat’, vulgar, care nu mă caracterizează”, a spus Laura Cosoi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.