Păpuşile Muppets vin în premieră în România

Păpuşile Muppets, celebrele personaje care îşi menţin popularitatea după mai bine de trei decenii, ajung, în premieră, la Bucureşti, cu cea mai titrată producţie artistică pentru copii, părinţi şi bunici. Spectacolul muzical „Sesame Street Live – Elmo makes music” va avea loc pe 17 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 19.00.

Muppets_show_poster

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste excepţionala, din care nu vor lipsi jocurile interactive şi cele mai cunoscute cântece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate într-o manieră plină de originalitate.

Copiii şi adulţii, care au crescut alături de faimosul serial de televiziune „Sesame Street”, sunt invitaţi să se alăture distracţiei alături de faimoasele păpuşi Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar câteva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor, pe scena Sălii Palatului, într-un decor fascinant plin de culoare.

Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la Sala Palatului, în reţeaua bilete.ro, la magazinele Inmedio, Oficiile Poştei Române, magazinele Germanos.

Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 185 de lei, VIP – 165 de lei, cat. I – 145 de lei, cat. II – 99 de lei, cat. III – 85 de lei şi cat. IV – 67 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here