Pavel Ulici și Nicoleta Hâncu sunt protagoniștii din „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“

Iubiți și apreciați pe scenele teatrelor din București, actorii Pavel Ulici și Nicoleta Hâncu vor putea fi văzuți pentru prima dată în roluri principale într-o comedie românească: Minte-mă frumos în Centrul Vechi.

Pavel si NicoletaEi sunt Doru și Dora, un cuplu de tineri actori a căror poveste de dragoste trece prin multe încercări. Ițele se încurcă și se descurcă, iar de asta se fac vinovați atât colegii lor de la teatru, cât și personajele din exterior, care pun umărul la realizarea celei mai nebune comedii românești ale anului. Minte-ma frumos în Centrul Vechi se lansează pe 1 aprilie și asta nu e o păcăleală!

“Dora este o persoană foarte impulsivă, nu gândește foarte mult când acționează, și, ca orice îndrăgostită, acționează uneori greșit”, spune Nicoleta Hâncu despre personajul ei, care îl are alături pe Doru “firul roșu al poveștii” după cum îl numește Pavel Ulici.

Între cei doi actori a existat chimie încă de la casting, deși nu lucraseră împreună niciodată până la acest proiect: “Cu Nicoleta am simțit imediat chimia, chiar dacă nu mai lucrasem împreună înainte. Am simțit imediat conexiunea, iar relația dintre personaje cred că funcționează perfect”, spune Pavel Ulici.

Pentru Nicoleta, „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“ “e o poveste în care se regăsește toată lumea, sunt oameni noi, situații din teatru surprinse foarte bine și îmbină foarte bine drama cu comedia”.

„Minte-mă frumos în Centrul Vechi“ se lansează în cinematografe pe 1 aprilie. Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alături de ei apar și vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here