Serialul „Femei diabolice“ va avea premiera, în luna august, la Crime Investigation

În această lună, Crime + Investigation (CI) va difuza în premieră şi în exclusivitate un nou serial, „Femei diabolice”. Primul sezon va fi difuzat în fiecare marți, începând de pe 11 august, la orele 23.00.

Femei Diabolice

De la producătorii serialului „Soții ucigașe” vine o nouă serie ce va introduce telespectatorii în mintea unora dintre cele mai inteligente femei care și-au folosit abilitățile pentru a elabora planuri criminale.

„Femei diabolice” va explora ingeniozitatea bolnavă a acestor femei, care ar fi putut să își folosească abilitățile pentru a avea o carieră de success, însă au ales să plănuiască metodic crime incredibile pentru a-și atinge țelul și obține ce sau pe cine își doreau.

De la asistente seducătoare cu dependență de adrenalină, până la femeile ce au spălat creierul fiilor lor și i-au convins să devină partenerul lor în crimă, poveștile vor dezvălui schemele lor minuțioase, dar și munca perseverentă a detectivilor care au reușit să le aducă în fața justiției.

Seria va prezenta în paralel două povești relatate cu ajutorul reconstituirilor și al mărturiilor. Astfel, telespectatorii vor putea vedea atât perpectiva investigatorilor, cât și al asasinelor diabolice, prin explorarea psihologiei motivului de a duce la capăt o crimă a pasiunii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here