VIDEO „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă“ se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul de acțiune cu Tom Cruise în rolul principal continuă să domine, pentru a doua săptămână la rând de la debut, box office-ul nord-american, cu încasări de 29,4 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, anunţă Agerpres.

tom cruise misiune imposibila 5

„Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă“, în care agentul special Ethan Hunt trebuie să înfrunte o grupare criminală, a strâns per total în cele două săptămâni de la lansare, 198,6 milioane de dolari.

Pe locul al doilea în clasamentul weekendului recent încheiat s-a clasat un prim new-entry, filmul de acțiune cu supereroi produs de studiourile Marvel, în regia lui Josh Trank, cu Miles Teller și Kate Mara în distribuție. ‘Fantastic Four’ a strâns la debut 26,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat thrillerul american ‘The Gift’, în regia lui Joel Edgerton cu Jason Bateman și Rebecca Hall în rolurile principale, cu încasări de 12 milioane de dolari . ‘The Gift’ prezintă povestea unui cuplu de tineri căsătoriți a căror viață este bulversată de cadourile misterioase aduse de o veche cunoștință.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here