Sony a lansat cea mai mică boxă portabilă din lume cu Hi-Res Audio

Sony completează gama de produse High-Resolution Audio cu o serie de noi modele de căști h.ear™ și cu cea mai mică boxă wireless din lume cu standardul High-Resolution Audio.

Sony Hear Go

Noile modele au la bază tehnologia LDAC de redare și transmitere a sunetului în format High-Resolution Audio. LDAC susține mai multe viteze de transmisie în funcție de rețelele wireless disponibile. Acest lucru le permite utilizatorilor să se bucure de conținut la o calitate foarte apropiată de standardul High-Resolution Audio prin transmiterea datelor la o viteză de 990kbps (de trei ori mai multe date față de conexiunea convențională prin Bluetooth).

Ca o amprentă a întregii game h.ear, toate modelele sunt disponibile în cinci culori vibrante – Albastru Viridian, Roșu Cinnabar, Negru Charcoal, Galben Lime și Roz Bordeaux. Culorile alese oferă un aer simplu și subtil, care poate fi foarte ușor adaptat oricărui stil. Produsele au o culoare unitară, de la căștile în sine și până la cabluri și componente ale produsului.

h.ear go – boxă portabilă Hi-Res, wireless

Indiferent de context, sunetul de calitate e disponibil cu h.ear go, cea mai mică boxă wireless portabilă , compatibilă cu standardul High-Resolution Audio.

h.ear go redă un sunet puternic, datorită unității boxei cu un diametru de 35mm. Cele două camere laterale ale acesteia sunt completate de radiatoarele duale pasive care oferă un răspuns low-end. În ciuda dimensiunii compacte, utilizatorii vor putea beneficia de un sunet care va cuprinde toată încăperea, datorită încorporării tehnologiei EXTRA-BASS.

Utilizatorii beneficiază de mai multe opțiuni muzicale datorită suportului pentru Google Cast și Spotify Connect. Google Cast permite difuzarea muzicii din aplicații precum Deezer sau Google Play Music de pe dispozitivul mobil sau laptop prin noile boxe.

Bateria are o autonomie de până la 12 ore, în timp ce conectivitatea wireless este disponibilă prin Bluetooth și One-touch listening prin NFC. De asemenea, utilizatorii se pot conecta la internet și prin USB-B și Audio In.

Acasă, h.ear go poate fi utilizată ca o boxă de sine stătătoare sau integrată într-un sistem audio complet. Compatibilitatea Multi-room oferă o serie de experiențe noi de ascultare, cu ajutorul aplicației Sony SongPal. Uniți două boxe h.ear go pentru un sistem wireless stereo sau puteți adăuga boxele h.ear go, ca o extensie audio pentru a spori capacitatea sistemului home-cinema.

h.ear on Wireless NC – căștile Bluetooth cu funcție de anulare digitală a zgomotelor

Create pentru iubitorii de muzică atenți la stilul abordat, noile căști h.ear on cu Wireless NC ies în evidență prin design. Funcția de anulare a zgomotelor elimină sunetele ambientale, ajutând utilizatorii să se concentreze doar asupra muzicii preferate. Funcția analizează constant sunetele ambientale, selectând automat cea mai eficientă modalitate de anulare a zgomotelor de fond, în funcție de mediul înconjurător. Autonomia bateriei ajunge la aproximativ 20 de ore.

Căștile h.ear on Wireless NC se fixează comod peste urechi și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată la standardul High-Resolution Audio, datorită unei unități HD de 40mm. Calitatea audio este îmbunătățită și prin acoperirea diafragmei cu titaniu pentru a suprima vibrațiile nedorite și pentru a reproduce sunetele cu claritate.

Căștile dispun de tehnologia wireless, au un design neted și compact, iar forma lor asigură o aderență și o fixare optimă.

h.ear in Wireless – căști in-ear cu Bluetooth și prindere behind-the-neck
Create pentru folosirea zilnică, căștile h.ear in Wireless beneficiază de un design confortabil, cu un fir conector amplasat în spatele gâtului utilizatorului.

Echipate cu o unitate compactă și foarte sensibilă de 9mm, căștile h.ear in Wireless beneficiază de un circuit magnetic care maximizează impactul unității. Căștile mai beneficiază de un microfon încorporat și de un suport de voce HD, care poate fi folosit ca hands-free.

Un detaliu important îl reprezintă o mufă de mici dimensiuni pentru conectarea directă la telefonul mobil sau la MP3 player, astfel încât utilizatorii pot continua să asculte muzică și după ce căștile rămân fără baterie.

Citeste si despre:

Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M noile nume anunțate la We Love Music Festival
S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!
Vocea de aur a Greciei, Αlkistis Protopsalti, revine la Bucureşti pe 30 martie
Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here