Tatuajele, între modă şi artă

În ultimii ani, moda tatuajelor a devenit foarte populară în întreaga lume, aproape fiecare persoană dorind să aibă pe piele câte un simbol care să nu dispară niciodată. Picturile de pe piele au o simbolistică anume pentru fiecare om în parte, iar cei care trec pragul unui salon de tatuaje ştiu, de obicei, ce model doresc.

Cele mai apreciate de femei sunt tatuajele watercolor, dar şi cele mici. Tatuajele watercolor reprezintă un trend relativ nou, făcându-se plăcut datorită stilului asemănător cu pictura în acuarelă, amestecuri de culori care nu se încadrează neapărat într-un contur bine definit, picături de culoare aruncate aparent la întâmplare.

Persoanele care se află însă la primul tatuaj se gândesc, de multe ori, că este posibil ca, odată cu trecerea anilor, să nu le mai placă modelul ales, astfel că vor să se tatueze în locuri cât mai puţin vizibile sau, după cum recomandă reprezentanţii salonului Th tattoo, tatuajul să aibă neapărat o semnificaţie, astfel legătura cu tatuajul purtat pe piele va fi mai puternică şi va fi acceptat ca făcând parte din persoana noastră mai uşor.

Bărbaţii care vor să aibă tatuaje care să nu iasă în evidenţă foarte mult preferă să se tatueze pe spate, pe coapse sau pe interiorul bicepsului, astfel că modelele, fie ele mici sau mari, nu se văd întotdeauna, ci doar atunci când persoana în cauză este dezbrăcată.

Potrivit reprezentanţilor saloanelor de tatuaje, femeile optează pentru tatuaje mici atunci când ajung pentru prima dată în faţa unui tattoo artist.

Saloanele de tatuaje din Bucureşti sunt deschise pentru toate persoanele, fie că ele aleg modele de tatuaje mari sau mici, iar o alegere foarte bună pentru un prim tatuaj sau pentru refacerea unuia mai vechi este TH Tattoo , site: https://www.tatuajbucuresti.ro/

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here