Bella Santiago a lansat „Army of Love“, piesă înscrisă în cursa Selecţiei Naţionale Eurovision 2019

După ce a câştigat marele premiu „X Factor“ la finalul anului 2018, Bella Santiago lansează „Army of Love“, single care a intrat în competiţia Eurovision 2019. Bella a primit unul dintre cele două wildcard-uri şi se alătură celor 23 de participanţi ale căror piese au fost selectate în semifinalele Eurovision România 2019.

Compusă de Alex Luft şi Bella Santiago, „Army of Love“ este o melodie care transmite energie şi putere, printr-o notă de originalitate dată de versurile în limba engleză şi tagalog, melodicitate şi rap.

„Sunt foarte fericită şi entuziasmată că merg mai departe! Este un vis împlinit şi îmi dau seama cât de grea este această compeţie dat fiind talentul participanţilor. Sunt foarte emoţionată şi mă bucur că juriul a ales ca piesa mea să meargă mai departe şi pot în sfârşit să vă dezvălui «Army of Love»“, a spus Bella Santiago.

1 COMENTARIU

  1. cea mai buna piesa pentru noi! pentru eurovision! asta este favorita mea ea si cu aia laura bretan! in rest numai papusi botoxate siliconate! daca si astea sunt cantarete:)) e clar! nu stiu de ce mai vin teodora dinu sau chiar xandra! cand stiu foarte bine ca nu au nici o sansa! sa mai incerce o data la anul! poate au noroc! mai sunt si alte panarame insa! ca de exemplu xonia! nicola! nici astea nu au nici o sansa! the gents la fel nu au nici o sansa! letitia moisescu! mda asta vrea sa mearga acolo cu ceva balkanik! imi pare rau ca trebuie sa o dezamagesc! dar trebuie sa stea acasa! ca nu vrem asa ceva! trebuia sa se duca la jidani cu asa ceva! sau la moldoveni! the four altii! bai frate numai veniti ca sasa veniti degeaba! eu atata zic spun daca nu castiga laura bretan sau chiar bella santiago! imi bag p**a s**la p***a in el de concurs! si de alegatori! de tot! o iasa iar o panarama de nedescris!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here