Ultimul concert al trupei Motley Crue va rula în exclusivitate la Cine Globe Titan

Filmul ultimului concert al legendarei trupe de hard-rock Mötley Crüe va fi difuzat în exclusivitate la Cine Globe Titan. Pe data de 13 octombrie 2016, de la ora 20:30, toți fanii din România ai trupei vor avea unica ocazie de a vedea concertul într-o ecranizare memorabilă și excepțională, la prețul special de doar 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe cineglobe.ro.

Poster Motley Crue

După 35 de ani de activitate, Mötley Crüe – formată din Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx și Tommy Lee – au anunțat în cadrul unei conferințe de presă că urmează să susțină ultimele concerte din cariera trupei. Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri în toată lumea și 3 nominalizări la Premiile Grammy, Mötley Crüe și-a încheiat activitatea cu un ultim concert ce a avut loc chiar în noaptea trecerii dintre ani.

Așadar, data de 31 decembrie 2015 a reprezentat un moment important pentru fanii Mötley Crüe. Concertul istoric a avut loc în Los Angeles – orașul în care trupa s-a format și a susținut și primul show. Pentru fanii care nu au avut șansa de a participa la eveniment, trupa a pregătit un film al grandiosului concert, care va rula în cadrul unui eveniment global, pe 13 octombrie 2016. În România, show-ul va putea fi urmărit doar la Cine Globe Titan.

Spectatorii vor putea asculta piese precum „Kickstart My Heart”, „Girls, Girls, Girls”, „Home Sweet Home” și „Dr. Feelgood” interpretate live, vor putea urmări un discurs emoționant al solistului Vince Neil și vor urmări în premieră imagini nemaivăzute până acum.

Concertul va putea fi vizionat doar în data de 13 octombrie la Cine Globe Titan, de la ora 20:30. Biletele pot fi achiziționate online de pe cineglobe.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here