Un nou sezon „Românii au talent“ debutează pe 17 februarie 2017

Sezonul 7 „Românii au talent“ începe pe 17 februarie! În fiecare vineri seară, de la ora 20.30, românii vor urmări cea mai imprevizibilă, nonconformistă și dinamică competiție și un spectacol extraordinar în care eroii pornesc într-o călătorie epică, presărată cu multă emoție și bucurie.

Juriul Romanii au talentAcest sezon le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, distracție la superlativ, concurenți hotărâți să lupte și să strălucească pe cea mai iubită scenă din România, patru jurați, Andi Moisecu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu, gata să facă cunoștință cu noii eroi naționali și doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, care abia așteaptă să spună că: „Românii au talent“!

Bucuros că aşteptarea a luat sfârşit şi că în scurt timp vom fi martori ai talentului în cele mai diverse forme, Andi Moisescu a declarat: „Eu cred că ar merita să vedem, înainte de toate, ce ne mai uneşte. Ce spuneţi de talent? Nu ne-a părăsit niciodată, ne-a surprins întotdeauna plăcut, ne-a făcut să zâmbim şi, în mod cert, cu toţii avem cel puţin unul. Iată un motiv serios să ne dăm întâlnire într-un nou sezon Românii au talent”.

Mihaela Rădulescu a completat: „De fiecare dată, la fiecare început de sezon ne întrebăm dacă mai avem talente, dacă ne vom mai distra. Cred că sezonul ăsta ne-am distrat cel mai tare dintre toate, din două motive: pentru că am avut marfă de calitate şi pentru că îl avem pe Florin într-o formă de zile mari. Nu aş putea descrie în ce fel ne-am distrat la filmări şi cât de mult am râs. Vă las să vedeţi totul din 17 februarie. Va fi un sezon ‘Românii au talent’ pe care îl veţi ţine minte”.

Andra a spus depre sezonul 7 „Românii au talent“: „Urmează un sezon plin de adrenalină. Este incredibil câţi oameni talentaţi pot fi în ţara asta! Veţi vedea numere care vă vor tăia respiraţia şi veţi asculta poveşti care vă vor smulge lacrimi. Noi am trăit intens preselecţiile acestui sezon şi abia aştept să retrăiesc acele clipe când va începe show-ul. Nu voi rata nicio ediţie!”.

Florin Călinescu a declarat cu zâmbetul pe buze: „Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi „condamnăm” să nu se mai uite la altă emisiune şi îi „graţiem” să se uite la ‘Românii au talent’ şi sper să fiţi de acord cu noi la fel de mulți ca anul trecut”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here