VIDEO Loredana Groza îi dă voce Barbarei Gordon în versiunea dublată a animaţei „Lego Batman: Filmul“

Câştigătoare a numeroase premii muzicale şi singurul antrenor de sex feminin de la „Vocea României“, Loredana Groza se va face auzită pe marile ecrane, în premieră din 10 februarie, când îi va împrumuta vocea personajului Barbara Gordon din versiunea în limba română a aventurii animate „Lego Batman: Filmul“.

loredana groza barbara gordon

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe Lego Batman în propriul film animat pe marile ecrane.

O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de groaznicul Joker va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

Una dintre cele mai aşteptate aventuri ale anului, versiunea în limba română a producţiei „Lego Batman: Filmul” va marca primul proiect cinematografic comun pentru Loredana Groza şi Tudor Chirilă, artistul fiind cel care îi va împrumuta vocea legendarului The Joker.

Despre experienţa dublajului pentru „Lego Batman: Filmul” şi Barbara Gordon, personajul interpretat din 10 februarie pe marile ecrane, Loredana a declarat: „Nu e chiar prima dată când sunt implicată în dublajul unui film de cinema. De fiecare dată îmi face plăcere şi e o experienţă care mă relaxează. Cumva mă ajută să fac şi altceva decât în mod normal. Cred că amândouă suntem atrase de Batman, eu cred că dinaintea Barbarei, pentru că îl cunosc pe tipul ăsta de când eram mică. Dacă ea este un om al legii, eu mă consider mai mult o rebelă. Cred că cel mai mult ne asemanăm pe plan profesional, pentru că în jobul ei Barbara este şi riguroasă, o adevărată profesionistă“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here