Untold 2022 & aftermovie Untold 2021

Azi, 17 noiembrie 2021, s-a lansat aftermovie-ul editiei din acest an a festivalului Untold. Avand in vedere incarcatura emotionala, conjunctura in care s-a desfasurat si faptul ca a fost cel mai mare festival din Europa din acest an, participantii si iubitorii acestui eveniment devenit deja traditie si simbol au toate motivele sa urmareasca acest aftermovie.

Este greu de retrait atmosfera de festival, dar intotdeauna este binevenita o re-amintire frumoasa, bine pusa in cadru cinematografic, a tot ce am trait si experimentat la Untold 2021, in septembrie, la Cluj.

Printre artistii care au urcat pe scena principala a editiei Untold din 2021 s-au numarat David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, The Script, Parov Stelar, Tyga. Line-up integral, cu peste 200 de dj-i, artisti si trupe a fost unul impresionant pentru perioada de pandemie, iar organizarea de la Cluj, din 9-12 septembrie, a fost foarte buna. Conform organizatorilor, in cele 4 zile de festival, au participat peste 265 de mii de spectatori.

Am scris despre ghidul festivalierului aici.

Zilele trecute a fost anuntata si perioada de desfasurare a editiei din 2022 a festivalului Untold: 4-7 august. Capitolul sapte al celui mai mare si iubit festival de muzica din Romania se anunta unul special.

Joi, 18 noiembrie, la ora 14:00, se pun in vânzare primele abonamente la editia din 2022 a festivalului Untold. Inregistrarile pentru bilete si update-uri se fac pe site-ul oficial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here