luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERVIDEO A fost dezvăluit cel de-al doilea trailer al filmului „The Martian“

VIDEO A fost dezvăluit cel de-al doilea trailer al filmului „The Martian“

Studiourile 20th Century Fox au dezvăluit al doilea trailer complet al celui mai recent film al regizorului Ridley Scott, ‘The Martian’, cu Matt Damon în rolul principal.

martian-movie-images-matt-damon-ridley-scoot

Trailerul oferă mai multe scene din filmul de ficțiune în care astronautul Mark Watney, interpretat de Matt Damon, rămâne singur pe planeta Marte în urma unui accident terifiant, iar ceilalți membri ai echipajului său părăsesc planeta pentru a se salva, considerând că acesta a murit.

Watney se luptă să supraviețuiască pe planeta roșie o perioadă de timp de aproximativ patru ani raportat la timpul de pe Terra, atât cât durează ca o nouă misiune NASA să îl poată recupera de pe Marte.

Filmul a beneficiat de un generos sprijin de specialitate din partea oamenilor de știință și a astronauților de la NASA.

Premiera mondială a filmului ‘The Martian’ va avea loc luna viitoare, la Festivalul internațional de Film de la Toronto, potrivit Agerpres, iar în cinematografe va ajunge în 2 octombrie.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.