VIDEO Filmul „Cum să fii singur şi fericit“ aduce distracţia la cinema din 12 februarie

De Ziua Îndrăgostiţilor, Dakota Johnson şi Rebel Wilson învaţă să se bucure de ce-i mai bun în viaţă chiar şi fără un suflet pereche, în comedia romantică „Cum să fii singur şi fericit”, care vine în premieră pe marile ecrane din ţară din 12 februarie 2016.

cum sa fii singur si fericit premiera

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David. New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător.

Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

„Cum să fii singur şi fericit” îi are în rolurile principale pe Dakota Johnson, Rebel Wilson, Damon Wayans Jr., Anders Holm, Alison Brie, Nicholas Braun, Jake Lacy, cu Jason Mantzoukas şi Leslie Mann.

Christian Ditter este regizorul acestei comedii create după un scenariu de Abby Kohn şi Marc Silverstein şi Dana Fox, după o poveste de Kohn şi Silverstein, inspirată de cartea lui Liz Tucillo. John Rickard şi Dan Fox sunt producătorii acestui film. Marcus Viscidi, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Michele Weiss, Drew Barrymore şi Nancy Juvonen semnează ca producători executivi.

Echipa din spatele camerei de filmat a lui Ditters a fost condusă de un colaborator obişnuit al acestuia, directorul de imagine Christian Rein, precum şi de scenograful Steve Saklad, editorul Tia Nolan şi creatorul de costume Leah Katznelson. Muzica este semnată de Fil Eisler.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here