VIDEO Filmul „Selfie 69“, selectat la Festivalul de Film de la Montreal

Cea mai așteptată comedie românească a anului, „Selfie 69“, regizată de Cristina Iacob, a fost selectată să participe la prestigiosul Festival des Films du Monde de Montréal, acolo unde, de 39 de ani, elita cinematografică din Canada celebrează cele mai bune lungmetraje din întreaga lume. 

Selfie 69

„Selfie 69“ va avea trei proiecții în cadrul festivalului, în secțiunea Focus on World Cinema, în datele de 2, 3 şi 4 septembrie, odată cu prima avanpremieră a filmului în România.

Comedia românească plină de adrenalină și de sex-appeal se va afla într-o companie selectă în minunatul oraș simbol Quebec, în perioada 25 august – 5 septembrie, având privilegiul să fie urmărită alături de cele mai apreciate pelicule din 2016 din zeci de țări.

”Thank you so much Canada! Merci beaucoup, Montréal! Este onorant să reprezentăm România la unul dintre cele mai importate festivaluri de fim din lume”, spune regizoarea Cristina Iacob. ”Toți cei din echipa #selfie69 suntem foarte bucuroși pentru faptul că filmul poate fi văzut simultan în ambele teritorii, în România și Canada, și sperăm să putem demonstra că românii sunt deopotrivă campioni la iubire, acțiune și comedie!”, continuă Cristina.

”Fiind însă în plină campanie de lansare a filmului, am decis să rămânem cu toții aici, pentru publicul de acasă, care ne așteaptă să mergem în țară cu #selfie69. Pentru noi este o mare bucurie selecția de la Montréal, dar rămâne pe locul al doilea ca prioritate”, spune regizoarea Cristina Iacob.

De la începutul lunii septembrie vor avea loc spectacolele de avanpremieră a filmului în mai multe orașe, unde o parte din echipa #selfie69 va fi prezentă alături de spectatori.

”Am citit pe site-ul oficial că la Montréal vor fi prezenți actori legendari precum Isabelle Adjani sau Willem Dafoe”, spune Olimpia Melinte. ”Vă dați seama ce fericiți am fi, și eu și colegii mei, dacă am prinde câte un selfie cu fiecare dintre ei! Dar am ales să rămânem cu toții aici, cu publicul nostru din România, pe care abia așteptăm să îi întâlnim la avanpremierele din țară. Vă pupăm de 69 de ori şi vă aşteptăm la cinema!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here