VIDEO Minionii te așteaptă cu surprize la Cine Grand

„Papaya” și „Bananna” sunt două dintre cuvintele verii la Cine Grand! Simpaticii Minioni au adus buna lor dispoziție în cinematograf și au pregătit o mulțime de surprize pe care fanii le pot găsi în multiplexurile din București și din Botoșani începând cu data de 20 iulie.

minionii cine grand vara 2015

„Minions“, unul dintre cele mai așteptate filme de animație a adus la Cine Grand super oferte pentru toți cei care le îndrăgesc pe simpaticele personaje gălbui! Kevin, Stuart și Bob au pregătit pentru fanii blockbuster-ului care vin la la film meniuri speciale, care vor completa experiența vizionării peliculei. Astfel, porțiile de popcorn, nachos sau răcoritoare inspirate din filmul „Minions“ vor ajuta audiența să intre și mai repede în atmosfera extrem de haioasă și relaxată a filmului!

Toți cei care aleg să urmărească aventurile minionilor la Cine Grand vor rămâne cu o amintire plăcută legată de buclucașele personaje! Cei mari vor primi stickere cu personajele filmului, iar distracția celor mai mici dintre fani va fi și ea asigurată. Aceștia vor avea la dispoziție planșe care îi ilustrează pe năzdrăvanii Minioni, pe care le vor putea colora și personaliza după bunul plac.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here