Paul Surugiu renunţă la numele de Fuego

Artistul Paul Surugiu, cunoscut de o ţară întreagă sub numele de scenă Fuego, s-a decis să renunţe la titulatura care l-a făcut celebru.

fuego paul surugiu nume

Potrivit presei tabloide, Paul Surugiu va cânta în continuare sub numele de Paul Surugiu Fuego, urmând ca apoi să rămână doar Paul Surugiu.

„Mi se pare că e vremea să renunț treptat la numele de Fuego! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite, altele mai limitate, pe seama numelui Paul Surugiu“, a scris artistul pe Facebook.

Jurnaliştii de la Click au stat de vorbă cu Fuego, acesta spunând de ce a luat decizia schimbării numelui de scenă.

„Am început cântând latino și atunci era vremea pseudonimelor! Fuego era cel mai potrivit pentru că se asocia cu genul muzical și cu temperamentul meu de atunci. Unii au scris că sunt Fuego în buletin, suspectând că sufăr de cultul personalității! Nimic mai fals! Sunt şi-am fost mereu Fuego pe scenă, pentru că acest nume mi-a adus aprecierea voastră şi recunoașterea publicului! Așadar, rămân același Fuego, cu aceeași muzică! Doar promovez mai mult și Paul Surugiu! Cred în fond, că cel mai important, dincolo de toate, este ce și cum cânt, cum mă prezint și cum îmi fac treaba în fața spectatorilor“, a spus Paul Surugiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here