Adrian Ţuţu a lansat o nouă melodie, „30 octombrie“

În urma tragicelor evenimente petrecute în clubul Colectiv, dar şi a faptului că zeci de mii de persoane au ieşit în stradă pentru a cere schimbarea întregii clase politice, Adrian Ţuţu a lansat melodia „30 octombrie“.

adrian tutu 30 octombrie

Prin noua lui piesă, Ţuţu îşi arată solidaritatea faţă de victimele din Colectiv şi îi îndeamnă pe tinerii români să facă ceva pentru a schimba în bine ţara.

1 COMENTARIU

  1. De cine am fost condamnati sa traim asa?? ABERANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ne-a condamnat nimeni la nimic. Aberatii de la cer pana dincolo de el. Faceti o mare greseala invatand noii oameni ca exista un vinovat iar ei sunt condamnati sa traiasca asa, adica sa gaseasca un vinovat. Reveniti-va, oameni buni! Adrian Tutu, chiar vrei sa plangi de mila a ceva inexistent?? si faci si muzica din asta; te rog, trezeste-te!!!!!!! Melodia asta suna sinistru; asta vreti sa le lasam noilor generatii???? Romane, ai uitat ca dacii radeau la moarte si plangeau la nastere? Unde-i spiritul romanesc despre care citim? Nu cumva se ascunde in lasitate? Lasitatea care nu accepta asumarea.. Hai romane, hai cu asumarea!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here