Comedia „Haimanaua“, în regia lui Dan Tudor, se joacă pe 16 noiembrie la Palatul Național al Copiilor

Comedia teatrală ”Haimanaua”, în regia lui Dan Tudor, o adaptare plină de haz după „Omul care a văzut moartea”, este una din cele mai jucate piese ale dramaturgului Victor Eftimiu. După numeroase reprezentații susținute cu succes pe scenele de teatru din toată țara, ”Haimanaua” aduce buna dispoziție și la București!

Afis HaimanauaAstfel, iubitorii spectacolelor de teatru de comedie sunt invitați luni, 16 noiembrie la Palatul Național al Copiilor, la ora 19:00, să guste o veritabilă porție de râs, garantată prin jocul actoricesc al îndrăgiților artiști: Tudorel Filimon, Andrei Duban, Alina Chivulescu, Dragoș Ionescu, Adela Popescu, și Dan Tudor.

Dincolo de talentul cu care ne-a convins, Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul alegându-și întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.

Pe 16 noiembrie, publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 70 lei de la casa de bilete a sălii de spectacol, de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shooping Center etj.2, din magazinele Inmedio, Oficiile Poștei Române, Librăria Mihai Eminescu sau Cărturești, precum și online accesând vreaubilet.ro , bilete.ro și bilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here