Alexandra Uşurelu a lansat videoclipul melodiei „Preţul corect“

Alexandra Uşurelu a lansat videoclipul melodiei „Prețul corect“, clip prin care artista sprijină campania „Plantăm fapte bune în România“, care va demara cea mai amplă acțiune de împădurire din România.

alexandra usurelu videoclip pretul corect

„Prețul corect” se regăseşte pe albumul „La capătul lumii” și este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancăi Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. Filmările videoclipului au fost realizate exclusiv în exterior, în locuri cu natură sălbatică şi în zone afectate de defrișări.

Videoclipul prezintă legătura dintre doi prieteni, Sasha și Darlan, un băiețel alb și un băiețel de culoare, ce își trăiesc copilăria într-o comunitate ecologică, unde natura le este gazdă. Peste ani, aceștia găsesc lumea într-un peisaj dezolant, rezultat al defrișărilor masive, în rolurile lor la maturitate jucând actorii Flaviu Crișan și Eric Bonic.

„Poate lumea va înțelege mai bine legătura dintre om și Pământ, dintre om și natură. Poate lumea va cunoaște mai bine care este prețul corect pentru ce se întâmplă cu pădurea. Împreună cu „Plantăm fapte bune în România” poate reușim să vedem din nou România îmbrăcată de copaci în zonele unde aceștia au fost tăiați”, spus Alexandra Ușurelu despre campania în care urmează să fie plantaţi un milion de copaci într-o singură zi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here