Andreas a lansat noul sau single – ”Deschide ochii”

andreas
Andreas

Andrei-Gabriel Gheorghe, alias Andreas, artist și songwriter al casei de discuri Apollo Music Production, a lucrat intens în perioada de pandemie și lansează un nou single –  „Deschide ochii”, piesă care este însoțită și de videoclip. Cu un background muzical format prin studii și zeci de ore de canto, plus lecții de pian, Andreas este un tânăr singer/songwriter, își compune melodiile în propriul său studio și se pregătește de lansarea primului său EP în decursul acestui an.

„Deschide ochii” este cel de-al cincilea single din cariera tânărului artist. Textul piesei se referă la ambiția de fier a unui tânăr pasionat de muzică, care a reușit în tot ceea ce și-a propus. Cu țeluri înalte, și-a regizat prezentul dar și viitorul, nelăsându-se influențat de nimic și de nimeni, de unde reiese că știe ce vrea și ca un actor de succes în propria regie, își colorează visele după bunul plac, urcând cu încredere treptele succesului.

Țelul în acest caz este muzica, ea e tot ceea ce își doreste, cea care îl face să vibreze, să viseze, iar pentru a fi atins acest țel, oricât a fost de greu, viața l-a ridicat întodeauna. Tânărul se consideră victorios, el nu a stat pe loc așteptând să vină singură faima. Clipul este unul metaforic, regizorul asemuind muzica cu chipul unei fete, iar dansul tânărului artist cu aceasta îmbină muzica cu dansul, care de altfel este cea de-a doua mare pasiune a tânărului artist.

Pe pagina de Facebook, cântărețul a transmis un mesaj fanilor săi: “Întotdeauna când ajungi pe culmile succesului, deschide ochii și luptă să rămâi acolo unde ai ajuns! Liber la like și share! Vă pupă Andreas!”

”Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Familia mi-a fost și îmi este alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta mă ajută. M-am lansat oficial în muzică la 15 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri, eu repetam sau mergeam la concursuri și festivaluri. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă; munca de atunci m-a făcut să fiu “Andreas” cel de azi.” mai spune Andreas.

Piesa ”Deschide ochii” este compusă de artist împreună cu Săndel Bălan, tatăl renumitei artiste Andreea Bălan, și cu Denise Anghelache cunoscută sub numele de scenă Leya D; versurile sunt semnate de Andreas și piesa e licențiată de casa de discuri și producție Apollo Music Production.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here