sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAndreea Bălan a lansat, alături de Sonny Flame, videoclipul piesei „Iubi“

Andreea Bălan a lansat, alături de Sonny Flame, videoclipul piesei „Iubi“

Andreea Bălan revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, „Iubi“, care este interpretată alături de Sonny Flame şi beneficiază şi de un videoclip.

andreea balan iubi videoclip

Melodia „Iubi“ este compusă de Sorin de la Crush împreună cu Gabriel Kisczuk, ce participă anul acesta la „Vocea României“, iar clipul a fost regizat de Ciprian Strugariu. Videoclipul a fost filmat în două zile, iar repetiţiile cu dansatorii au durat câteva zeci de ore.

„Mi-am dorit altceva: să fiu sexy, dar, în acelaşi timp, foarte senzuală. M-am jucat mult cu negru, haine din latex sau dantelă. Sunt foarte mulţumită de rezultatul final şi sper să vă placă“, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este artista cu cele mai complexe şi mai uimitoare show-uri datorită multitudinii stilurilor de dans şi costumaţiilor sexy.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.