Betty Blue a lansat melodia „Rochii de şoapte“

Betty a lansat un nou single, „Rochii de şoapte”, o poveste fresh şi flirty despre primii fiori ai dragostei.

betty blue rochii de soapte

„Sunt foarte entuziasmată de noul single, de anul 2016, în care sper să vă surprind cu multe melodii. Amintirile chinuitoare ar trebui să dispară repede, iar noi să ne bucurăm la intensitate maximă de lucrurile care contează, să găsim frumuseţea în orice detaliu şi să iubim necondiţionat”, a spus Betty.

Dacă în 2014 a lansat single-ul „Într-o secundă” şi în 2015 single-ul şi videoclipul „La anii mei”, ambele cu peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Rochii de şoapte” este al treilea single lansat de către Betty, de această dată compus de către GEØRGE, Marius Dia, Erik şi Lorean Georgian.

Mai mult, pe 11 septembrie 2015, Betty a lansat o piesă-talisman, în ziua în care mama ei ar fi împlinit o frumoasă vârstă. Piesa “Acolo sus” este compusă de către Speak, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan şi o aduce pe Betty într-un decor idilic, foarte emoţionant.

Betty a început cariera muzicală în urmă cu un an, când a lansat single-ul “Într-o secundă” şi, încă de atunci, şi-a făcut promisiunea că îi va face pe toţi cei apropiaţi mândri şi că se va remarca prin talent şi profesionalism.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here