Cabron a lansat, alături de Ştefan Bănică, videoclipul melodiei „La masa mea“

Cabron şi Ştefan Bănică, doi artişti de top, cu zeci de hit-uri şi colaborări surprinzătoare, lansează împreună melodia şi videoclipul „La masa mea“.

CABRON Stefan Banica LA MASA MEA videoclip

O coproducţie Cat Music, HaHaHa Production şi MediaPro Music, piesa „La masa mea“ este compusă de Cabron, Maxim Chisaru şi Marius Pop şi este extrasă de pe albumul „Lupu DPM“, pe care Cabron urmează să-l lanseze.

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viaţă în casă şi să nu-l cunoşti deloc. Mă bucur că am putut să fac un aşa videoclip, pentru una dintre piesele la care ţin cel mai mult. Colaborarea cu Ştefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiştii pe care îi respect şi mă bucur că mi-a ieşit şi că am avut onoarea nu doar să facem o piesă împreună, dar şi să joc alături de el în filmul acesta. Mă bucur că am găsit piesa potrivită şi pentru Iulian Moga, care a reuşit să facă poate cel mai film-videoclip din ultimii 10 ani. Dar, cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine şi pentru planurile mele de acum înainte“, a spus Cabron.

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care ştie ce vrea, iar acesta este un aspect foarte important. Este o piesă bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm şi câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinaţia între blues şi hip-hop. Este o piesa în care cred şi sper să fie bine primită de public“, a încheiat Ştefan Bănică.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here