FOTO Vedetele au urmărit în avanpremieră filmul „Now you see me: Jaful perfect 2“

„Now you see me: Jaful perfect 2“, mult aşteptata continuare a filmului care a uluit o lume întreagă în anul 2013, a beneficiat de o avanpremieră spectaculoasă la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitaţii.

Alb Negru avanpremiera Now You See Me 2 Freeman Entertainment

Înainte de vizionarea filmului, Florin Ristei şi trupa FreeStay au susţinut un concert live în premieră la cinema, în timp ce carismaticul iluzionist Andrei Gîrjob a delectat invitaţii cu trucuri de magie imprevizibile. Pe toată durata recitalului, de la prima melodie a trupei, „Altfel de magie“, până la cel mai recent hit, „Las-o“, foaierul cinematografului a vibrat de bună dispoziţie şi energie debordantă.

Actul final susţinut pe marele ecran de Mark Ruffallo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan a trezit curiozitatea mai multor vedete de la noi, care s-au prezentat nerăbdătoare la evenimentul de lansare al filmului. Printre acestea s-au numărat: Matteo, Ana Maria Barnoschi, trupa Alb Negru, Mihai Chiţu, trupa Bambi, Flavia Mihăşan şi Amalia Ţîrcă, Criss şi Vlad, Jorge şi mulţi alţii.

„Now you see me: Jaful perfect 2“ ajunge în cinematografele din toată ţara din 17 iunie cu o nouă aventură formidabilă, care va ridica iluzionismul la nivel global. Producţia este distribuită pe marile ecrane de Freeman Entertainment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here