Cargo a lansat un nou videoclip, realizat pentru melodia „A 5-a dimensiune“

Legendara trupă Cargo a lansat, la început de noiembrie, un nou videoclip alături de casa de producție Media Pro Music, realizat pentru piesa „A 5-a dimensiune“.

cargo videoclip a 5a dimensiune

Cargo semnează muzica și versurile noii piese, care vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta. “În melodie este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a spus Florin Barbu, bassistul Cargo.

Videoclipul piesei “A 5-a dimensiune” a fost realizat împreună cu Marius Danci “MM”. Filmările au avut loc în Timisoara și în Arad, într-o pădure, pe soșea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști, și s-au făcut în mai multe etape, pe o perioadă de aproape trei luni.

“Este un clip foarte interesant, cu o mulțime de imagini inedite, și reprezintă trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfârșitul lumii, subiect intens mediatizat în presă. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârșitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în rândul populației la auzul acestor zvonuri”, a afirmat Adi Barar, chitaristul trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here