Dana Nălbaru va cânta alături de Nicole Cherry la „În ţara minunilor“

Ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii „În Ţara Minunilor” aduce de la ora 20.10, la TVR 2, duete muzicale cu artişti cunoscuţi, dar şi câteva poveşti inedite – un tânăr care a făcut din mersul pe bicicletă un business şi un poliţist pasionat de zbor care se foloseşte de această pasiune pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Duet Nicole Cherry si Dana Nalbaru - foto TVR

Pentru cei care credeau că trupa HI-Q cântă doar pop şi rock, ediţia din 7 noiembrie a emisiunii „În Ţara Minunilor” va fi o surpriză, pentru că în platoul emisiunii lucrurile se întâmplă… altfel. Dana şi Florin vor cânta reggae şi hip-hop, dar nu împreună, ci alături de câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Telespectatorii vor putea urmări cunoscuta piesă „Memories” într-o interpretare inedită şi vor intra în culisele pregătirii acestui moment muzical – Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu această piesă, va cânta în duet cu Dana Nălbaru.

Unul dintre invitaţii acestei ediţii este Ariel Constantinof, un tânăr care şi-a transformat pasiunea pentru biciclete într-un business „pe două roţi” – curierat pe bicicletă. În acelaşi timp, Ariel a iniţiat şi proiectul unui site motivaţional pentru tineri.

Tot în această ediţie a emisiunii „În Ţara Minunilor”, telespectatorii vor afla povestea lui Marian Cojocaru, căruia i se spune „Poliţistul zburător”, pentru că a transformat un teren din Comana într-un aerodrom. Dar, cel mai important, pasiunea pentru pilotarea paramotorului, pe care şi-a descoperit-o în 2010, a devenit pentru el o modalitate de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Şi Florin plănuieşte pentru această ediţie un featuring cu un coleg de breaslă – Cosmin de la Cassa Loco, o piesă care are ca temă istoria hip-hop-ului românesc. Nu numai Dana şi Florin au colaborări muzicale neaşteptate în această ediţie… Doi artişti din alte două trupe de notorietate – Cosmin Tudoran (de la Cassa Loco) şi Gabriel Maga (de la Vunk) vor cânta împreună piesa „Copilul din mine”. Vine în platoul emisiunii şi Cabron, cu o piesă care a escaladat topurile de radio – „Frunzele şi iarba”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here