vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNINeylini a lansat videoclipul melodiei „Te iubesc“

Neylini a lansat videoclipul melodiei „Te iubesc“

Neylini a lansat miercuri un nou videoclip, realizat pentru melodia „Te iubesc“, o piesă romantică, în limba română, interpretată alături de Muneer, un tânăr artist talentat, originar din Emiratele Arabe.

neylini muneer videoclip te iubesc

Noul clip a fost regizat de Florin Botea. Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, după ‘Muleina’ şi ‘Dayla’. Am stat 15 ore pe platouri, dar m-am simţit mai relaxată ca la orice altă filmare sau şedinţă foto, echipa m-a făcut să mă relaxez şi să mă distrez la maxim“, a spus Neylini.

Fanii artistei vor putea vedea în noul său clip atât scene de la o petrecere, pline de energie, cât şi cadre mai senzuale, cu Neylini în piscină, înconjurată de petale de trandafiri roşii.

În plus, Neylini are în clip şi o coregrafie specială, alături de dansatorii săi. A fost foarte important pentru mine să arătăm puţin din ce se întâmplă în concerte, ca energie, ca dinamică. Şi, în materie de joacă, mi-a plăcut foarte mult şi faptul că am schimbat trei peruci, a încheiat artista.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.