Divorţul Antoniei de Vincenzo: începe războiul pentru custodia fetiţei lor?

Antonia s-a despărţit de Vincenzo de mai bine de un an de zile, însă cei doi nu au divorţat nici până în ziua de astăzi, în acte fiind în continuare soţ şi soţie.

vincenzo antonia custodie maya

Deşi intenţia lor era ca divoţul să se desfăşoare discret, pe cale amiabilă, se pare că lucrurile au degenerat şi urmează ca Antonia şi Vincenzo să ajungă la tribunal. Potrivit jurnaliştilor de la Spy News, singurul motiv pentru care artista şi italianul nu şi-au dizolvat încă mariajul este Maya, fetiţa lor. Niciunul dintre ei nu concepe viaţa departe de ea şi amână momentul în care se va stabili custodia.

Se pare că Vincenzo insistă pe lângă Antonia să renunţe la fetiţa ei, pe motiv că Maya se simte foarte bine în Italia, alături de familia soţului cântăreţei. Pentru a o convinge pe artistă să i-o cedeze pe micuţă, italianul este dipus să-i dea în scris Antoniei că poate să-şi viziteze fiica oricând și să rămână oricât în casa familiei lui din Peninsulă.

Şi, ca să sublinieze disperarea cu care luptă pentru custodie, Vincenzo le-ar fi spus amicilor lui că nu poate trai fără copilul lui şi că nu ar accepta nici mort ca un alt bărbat să-i crească fata.

După luni de negocieri în vederea unui divorţ amiabil, discuţiile dintre cei doi s-au împotmolit şi, adaugă cei de la Spy News, şansele să se reia sunt practic inexistente. În aceste condiţii, divorţul amiabil, la notar sau la primărie, nu mai este o opţiune, şi, cel mai probabil, disputa se va muta la tribunal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here