Trăistariu, Mirabela Dauer şi trupa Millenium, invitaţi la „O dată-n viaţă“

Mihai Trăistariu, trupa Millenium şi Mirabela Dauer sunt invitaţii Iulianei Tudor din această săptămână la „O dată-n viaţă“.

Iuliana Tudor si Nicolae Botgros

Susţinătorii celor trei concurenţi sunt Nicoleta Voica – cea care va face echipă cu Mihai Trăistariu pentru a reprezenta Banatul, Petrică Mâţu Stoian – aliatul de joi seară al Mirabelei pentru a reprezenta Oltenia, respectiv Ion Paladi, basarabeanul care îi va sprijini pe membrii trupei Millenium. Duetul pe care aceştia din urmă îl vor interpreta la O dată-n viaţă  va fi, pentru cei din platou, dar, cu siguranţă, şi pentru cei care se vor afla în faţa televizoarelor, unul dintre cele mai emoţionante momente ale emisiunii.

Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Banatul” din Timişoara, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

„O dată-n viaţă“, unul dintre cele mai populare show-uri din România poate fi văzut, din această toamnă, joia, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. În acest sezon, trei tineri debutanţi au şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră. Nu lipsesc nici momentele de umor cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here