B’ESTFEST 2014: Festivalul se mută la Palatului Mogoşoaia

Din 2014, B’ESTFEST Summer Camp îşi primeşte publicul într-o casă nouă, mai verde, mai frumoasă şi mai aproape de Bucureşti. Fanii festivalului se vor bucura de trei zile de muzică live şi distracţie fără limite pe domeniul Palatului Mogoşoaia, în perioada 31 iulie – 2 august 2014.

bestfest 2014

După trei ediţii petrecute în B’ESTFEST Park – Tunari şi un nou record de audienţă, cu peste 28.000 de spectatori într-o singură zi, cel mai mare festival din România îşi continuă povestea, pregătindu-se de un nou capitol. Începând cu ediţia următoare, B’ESTFEST va avea loc într-un cadru complet nou, pe domeniul Palatului Mogoşoaia.

„Schimbarea a venit oarecum firesc. Ne-am dat seama că este momentul să dăm pagina şi să aducem ceva nou publicului nostru. Un festival la iarbă verde este foarte frumos, un festival la iarbă verde, cu poieniţe, clădiri brâncoveneşti, labirinturi de copaci şi mult mai multă umbră în mijlocul verii este însă perfect“, a spus Laura Coroianu, CEO Emagic.

Noul set-up va păstra principalele atracţii cu care festivalul şi-a obişnuit publicul de-a lungul ultimelor trei ediţii, însă totul va fi adaptat noului spaţiu. „Vom merge pe aceeaşi idee ca şi până acum: B’ESTFEST este un festival pentru toată lumea, astfel încât nu vom renunţa la jocuri, spaţii de relaxare sau creaţie, sporturi mai mult sau mai puţin extreme, terase, scene sau alte zone cu care fanii festivalului sunt deja familiarizaţi. Totul însă va fi pus într-o altă lumină datorită cadrului natural mult mai ofertant“, a adăugat Laura Coroianu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here