Doru de la Deepcentral s-ar fi împăcat cu soţia sa

Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, anunţa la începutul lunii septembrie că divorţează de soţia lui, Rocsana, după cinci ani de căsnicie. Acum, cei doi par a se fi răzgândit şi apar din nou peste tot împreună.

doru todorut rocsana impacare

La jumătatea lunii octombrie, Doru şi Rocsana au mers într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, unde artistul a urcat pe scenă alături de Tavi Colen.

„Doru venise cu Rocsana, dar când a sesizat că cei din jur îi privesc insistent, întrebându-se dacă mai divorţează sau nu, au părăsit locaţia. Probabil că se simt jenaţi să anunţe că s-au împăcat, după ce el vorbise de divorţ şi separare pe pagina sa de Facebook“, au spus, potrivit WOWbiz, apropiaţii celor doi.

Solistul de la Deepcentral a negat însă că s-ar împăca cu soţia lui, afirmând că a fost doar o simplă coincidenţă faptul că au fost văzuţi în acelaşi loc. „Eu şi Rocsana ne-am aflat în acelaşi loc, preţ de câteva minute într-o seară. Nu am intrat de mână în club. Ea a venit mult mai devreme să-l asculte pe Tavi Colen, care îi este şi rudă, iar eu am cântat alături de el pe scenă, de dragul unei prietenii mai vechi. Nu o să-i întorc niciodată Rocsanei spatele dacă am să o întâlnesc undeva. Ne leagă cinci ani de căsătorie şi trei copii. Suntem nişte oameni civilizaţi. A fost doar o întâlnire întâmplătoare, care nu afectează demersul de separare“, a spus Doru Todoruţ, pentru Click.

Cântărețul și soția lui au împreună și trei fetițe, iar unul dintre motivele care duseseră la despărţire ar fi fost alcoolul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here