Dean a lansat videoclipul melodiei „Make me feel“

La două luni după ce a câştigat 10.000 de dolari la Enrique Iglesias Contest, organizat de site-ul texan vube.com, cu un cover după piesa “I’m a freak”, echipa Alaila Production a lansat un nou single interpretat de Dean, “Make me feel”.

DeanCu toţii am simţit fiorii dragostei despre care cântă Dean în piesa “Make me feel”, acea dragoste misterioasă şi completă – un prim motiv pentru a asculta cea mai nouă producţie Alaila Production. Piesa are un sound optimist, revigorant, de vară, iar mesajul este unul cât se poate de simplu: “totul în jur e efemer, doar dragostea e eternă”.

Single-ul poate fi ascultat pe www.vube.com, la secţiunea My Singing Monsters şi concurează pentru marele premiu de 10.000$ în Original Song Contest. Aceasta este a doua participare a băieţilor de la Alaila Production la concursurile site-ului texan, după succesul înregistrat cu cover-ul “I’m a freak” în interpretarea aceluiaşi Dean, care s-a clasat pe primul loc.

La scurt timp, Enrique Iglesias a promovat melodia tinerilor români în toată lumea prin intermediul contului său de Facebook. Cu un simplu click poţi asigura propulsarea melodiei lui Dean “Make me feel” pe primul loc, detronând producţiile muzicale străine, dacă votezi clipul pe site (dai like) până pe 31 iulie 2014 utilizând contul personal de Facebook. Colaborarea lui Dean cu Alaila Production a culminat în luna aprilie cu lansarea piesei de vară “Miau”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here