Jennifer Lopez a încheiat relația cu dansatorul Casper Smart

Cântăreața Jennifer Lopez și-a încheiat relația cu dansatorul Casper Smart, la doar câteva zile după ce acesta a fost acuzat că ar fi flirtat cu modelul transsexual Sofie Vissa, conform TMZ.com.

jennifer-lopez-casper-smart

J-Lo, 44 de ani, și Casper Smart, 25 de ani, au avut o relație de 2 ani care a început imediat după divorțul divei latino de solistul Marc Anthony. Săptămâna trecută, publicația In Touch Magazine a prezentat un interviu cu Sofie Vissa, care susținea că Smart a abordat-o pe Twitter.

“Am pus hashtagurile #TS, #Shemale și #transgendered la una dintre fotografiile mele, iar după o scurtă perioadă de timp, când m-am uitat din nou la telefon, aveam o cerere de prietenie de la Casper. Imediat ce i-am acceptat cererea, el a început să-mi dea ‘like’ la poze. A dat ‘like’ la 20 — 30 de fotografii”, susținea ea.

Casper Smart a infirmat cele spuse de Sofie Vissa, catalogând totul drept “o poveste urâtă”. “Este trist ce poate face media din oameni. Nu este decât o poveste urâtă”, a comentat el pe contul său de Instagram.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here