DJ Undoo şi Raku au lansat melodia „Bucură-te“

DJ Undoo a lansat ”Bucură-te”, o colaborare cu Raku, piesă ce va fi inclusă pe ”The Crown of Life”, al doilea album din cariera DJ-ului.

Raku schitaSound-ul noului single produs de Undoo e hip hop cu influențe dancehall, iar textul îi aparține lui raku. Piesa a fost înregistrată la Chill Brothers și Daw Studio/Libernote Music, iar de mix și master s-a ocupat tot DJ Undoo.

Lucrul la ”The Crown of Life” a început în primăvara lui 2014, iar lansarea e programată pentru toamna acestui an. Are o listă consistentă de invitați, însă aceasta va fi dezvăluită în timp; deocamdată, știm că-i include pe Mr. Levy și raku.

Influența dancehall nu se va regăsi pe întregul album, însă ”Bucură-te” e reprezentativă pentru mesajul acestuia: ”The Crown of Life” e construit în jurul unor concepte ca perseverența, ambiția, curajul, pasiunea, fericirea. Ca sound, materialul va avea, bineînțeles, o coloană vertebrală hip hop; va include atât piese de dans cât și Conscious Hip Hop, însă esențial va fi accentul pus pe platan ca instrument muzical (Turntablism).

”Bucură-te” a început să prindă contur atunci când DJ Undoo i-a propus lui raku mai multe instrumentale. Printre ele era și o schiță hip hop/dancehall, iar aceasta a atras atenția în mod deosebit, deci după o discuție despre tematica albumui a pornit și lucrul la piesă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here