joi, iulie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDominique a lansat noul videoclip la piesa "Narcos"

Dominique a lansat noul videoclip la piesa „Narcos”

dominique in noul videoclip
dominique in noul videoclip

Dominique revine cu o nouă piesă, ”Narcos”, intitulată așa după binecunoscutul serial Netflix, în care abordează stilul trap. Melodia reprezintă o schimbare totală de stil, beatul fiind unul atipic pentru muzica cu care ne-a obișnuit Dominique. Piesa a fost compusă împreună cu echipa The One Records și este o creație nonconformistă, versatilă, cameleonică, cu un sound fresh.

dominique in videoclip
dominique in videoclip

“Ideea piesei a venit spontan! Am venit cu ideea de Narcos, iar în studio, alături de echipa mea de la The One Records am construit tot conceptul piesei care este concentrat pe opulență, bani, putere, look/imagine, aparențe, lucruri care guvernează societatea și lumea în care trăim.”, a spus Dominique.

În acest videoclip apare și Flavius Jucu, un tânăr antrenor de fitness din Timișoara care seamănă foarte bine cu actorul Ian Somerhalder cunoscut din seriale precum „Lost: Naufragiații” sau „The Vampire Diaries – „Jurnalele Vampirilor”. În noul videoclip Narcos, Dominique surprinde publicul prin ținute provocatoare și mișcări senzuale, făcând trecerea de la atitudinea de Barbie Girl la cea de femeie puternică, de „Bad Bitch”, ea autointitulandu-se Regina Latină. Videoclipul piesei „Narcos” a fost filmat și regizat de Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat și la videoclipurile anterioare.

Clipul este plin de contraste puternice, cadre cu nuanțe fosforescente mixate cu unele sumbre, efecte glitch și tranziții stroboscopice de mare efect, o îmbinare între vintage și nou, tocmai pentru a crea, din punct de vedere vizual, atmosfera pe care o da și vibeul piesei.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.