marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIINNA lansează ”Read My Lips” în colaborare cu Farina, cameleonica artistă din...

INNA lansează ”Read My Lips” în colaborare cu Farina, cameleonica artistă din Columbia

INNA revine în forță cu single-ul ”Read My Lips”, o piesă care atrage atenția de prima ascultare, în colaborare cu Farina, superstar din Columbia.

”Read My Lips” este un mix de stiluri (pop, reaggaeton, trap), a fost compusă de Sean Fischer, Elsa Curran, Lilian Caputo, Britt Burton, Farina Pao Paucar Franco „Farina” și produsă de French Braids și Alexandru Cotoi. 

Videoclipul prezintă două artiste puternice, sexy, stylish și a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative). Pentru Farina, echipa video a fost formată din Jhon Nael and Jhonatan Abraham (NJ Entertainment) și Jared Pimienta (DoP). Pentru ținute și look-uri, INNA a colaborat cu RDStyling (styling), Adonis Enache (EndorphinLab pentru hair) și Anca Buldur (make-up).

”Sunt entuziasmată să lansez ”Read My Lips”, mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina, o super artistă, my latino girl. Let’s get this party started!”, a declarat INNA.

”Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate, lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm ”Read My Lips” împreună”, a spus Farina.

Farina este cântăreață, actriță, compozitoare originară din Columbia care s-a făcut remarcată în cadrul show-ului X Factor, unde a obținut locul 3, dar și prin versatilitatea de a aborda mai multe genuri muzicale (reaggae, rap, trap, pop, dancehall), precum și prin colaborările cu artiști precum Tinie, Thalia, Sofia Reyes și Maluma.

INNA a lansat anul acesta ”Not My Baby”, ”Sober”, ”VKTM” în colaborare cu Sickotoy și TAG, ”Discoteka” cu Minelli și ”Nobody”.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.