Emmah Toris a lansat videoclipul melodiei „Lyrical Sober Dementia“

Emmah Toris lansează cel de-al doilea videoclip din carieră, “Lyrical Sober Dementia”, un clip ce te surprinde printr-o imagine originală şi o poveste controversată despre oameni şi monştri, pe care oamenii îi pot întruchipa.

Emmah TorisSingle-ul este produs de aceeaşi echipă. Emmah a scris versurile, iar Bogdan Popoiag a compus linia melodică şi s-a ocupat de regia clipului, realizând o imagine obscură şi uşor mistică ce susţine mesajul piesei. Make-up-ul realizat de către Diana Ionescu, în concordanţă cu metaforele din videoclip, evidenţiază, într-o notă expresionistă, latură terifiantă şi psihedelică a alegerilor umane.

“Felul în care oamenii ajung să depindă de interese pecuniare, intenţii episodice de divertisment simplist, legături sumare care devin deprinderi, substanţe medicamentoase, halucinogene… îi transformă în marionete ale zădărniciei. Felul în care oamenii ajung să nu se mai oprească (din a consuma şi a dobândi prin mijloace contrare firii)… îi transformă în varianta denaturată a fiinţei. Pe parcurs, apar însă fantasme care atenţionează, momente în care prudenţa devine elementul ce semnalează sfârşitul rătăcirii. Sminteala poate fi primul pas către însănătoşire. Descompunerea presupune transformare, fie că este vorba de o desfacere (a tot ceea ce ne-a legat şi implicit, oprit din evoluţie) sau o alterare (a existenţei). Astfel, la sfârşitul jocului a€“ unui ciclu existenţial – nu există însă diformităţi, ci doar transformare”, ne povesteşte Emmah Toris.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here