Golan lansează al doilea album de studio

Golan lanseaza al doilea album de studio, intitulat „1”. Albumul electro „1” a fost scris, compus și produs de către membrii proiectului.


Împreună cu albumul, Golan a lansat și single-ul „Hypest”. Cuvântul „Hypest” este un superlativ și poate fi tradus drept cel mai înalt nivel de entuziasm pe care cineva îl resimte referitor la o persoană, un lucru sau o situație anume. Titlul acompaniază perfect ritmurile EDM ale piesei care te transportă către starea exprimată de cuvântul „Hypest”.

Anterior lansării albumului, Golan a lansat piesele „75”, în colaborare cu Valeria Stoica, și „Rising to Fall”. În prezent, piesa „75” ocupă locul 16 în „Top 50 virale – România” de pe Spotify Charts și este în urcare.

Tracklist „1”:
1. 75 (feat. Valeria Stoica)
2. September Fall
3. Faded (feat. Valeria Stoica)
4. Hypest
5. Tribal
6. Rising to Fall
7. Rocket Love (feat. Island Chain)
8. Nemesis (feat. Endy Yden)
9. Used To Be
10. On Your Own
11. Anima
12. Bridget

Golan a lansat al doilea album, „1”, în cadrul festivalului Summer Well 2021, pe 12 august.
Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, pe lângă festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a sustinut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

Albumul integral este disponibil aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here