Mr. Vik lansează în zi de vineri 13 “Criminal Gyal”, o piesă criminală

mr vik. criminal gyal
mr vik. criminal gyal

Chiar dacă e vineri 13, proiectul Friday Reggaeton continuă iar Mr. Vik și Sprint Music ne oferă o nouă porție de muzică bună. De data aceasta este vorba despre o piesă de-a dreptul criminală, care te va face să dansezi de la primele acorduri.

După ce a lansat melodiile “Toca Toca” cu Anda Adam și “Tu cuerpo la sabe”, Mr. Vik nu se dezminte și revine în zi de vineri 13 cu o piesă care este de-a dreptul criminală și care se numește chiar “Criminal Gyal”.

“Nu sunt superstițios din fire și pînă la urmă vineri e vineri și 13 este doar un număr. Trebuie să fie de bun augur această lansare ca și celelalte, de altfel. În noua piesă este vorba despre o fată criminală, la figurat. Adică o domnișoară pe care atunci când o vezi o și inviți pe ringul de dans să danseze extrem de sexy că doar e “Friday Reggaeton”. Piesa are niște tente de dance hall și nu am folosit numai spaniolă, am folosit și limba jamaicană în anumite cuvinte, expresii, care nu o să se înțeleagă pentru mulți care o ascultă. Ele reprezintă ceva. Cum deja v-am obișnuit avem și de data aceasta și un clip, în același gen făcute ca celelalte, sunt niște video-clipuri de online. Care prind la publicul larg iubitor de mișcare și de muzică bună”, ne-a povestit compozitorul piesei.

Mr. Vik, pe numele său real Vasvary Victor Emanuil, ne-a povestit că mai are surprize muzicale despre care veți afla la momentul potrivit așa că fiți pe fază în fiecare vineri căci se vor mai lansa noi piese din proiectul Friday Reggaeton.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here