Horia Brenciu a lansat videoclipul piesei „Hello“

Horia Brenciu a lansat luni, 28 octombrie, o nouă melodie, „Hello“, care beneficiază şi de un videoclip produs de HB Media Entertainment.

horia brenciu hello

Pentru acest clip, Horia Brenciu a învăţat să cânte la chitară, la vioară, să bată la tobă, să sufle în saxofon şi în trompetă, artistul afirmând în glumă că pentru următorul său clip va învăţa să gătească. Mai mult de atât, artistul a spus că ideea clipului i-a venit în timp ce lucra în studio la albumul lui Julie Mayaya.

„În paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea în producţie şi un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puşchilă, Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru şi… gata ‘scenariul’ clipului. I-am întrebat dacă vor să facă partea din nebunia mea, iar ei au acceptat“, a spus Horia Brenciu.

Compozitorul melodiei a fost Ivan Caragia, aceasta fiind prima colaborare dintre Brenciu şi Ivan. Cât despre videoclip, cântăreţul adaugă că surpriza cea mai mare este reprezentată de faptul că la sfârşit apare alături de Mina, fetiţa lui cea mică.

„’Hello’ este o piesă dinamică, surprinzătoare, şi are un mesaj pe măsura timpurilor noastre: avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete“, a încheiat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here